به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو
توصیههای تغذیهای و بهداشتی وزارت بهداشت به زائرین اربعین

از مصرف مواد غذایی غیر بهداشتی پرهیز کنید ���� مصرف سالاد و سبزیجات خام و نپخته در طول سفر توصیه نمیشود. ���� میوهها باید با آب سالم بهخوبی شسته شده و پوستگیری شوند. ���� غذاهای پختهشده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیش از یکبار گرم شوند. ���� نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرناک بوده و باید از آن پرهیز شود. ���� مصرف نانهای سبوسدار به جای نان لواش میتواند از بروز یبوست جلوگیری کند. ���� باید از مصرف غذاهایی که سریع فاسد میشوند، مانند سالاد الویه، غذاهای حاوی کشک، سس مایونز و کباب اجتناب شود. ����آگاهی هدیه دهیم ����
نظر دهید